Altijd al ‘Rollercoaster’ willen leren zingen?


Kom vrijblijvend meezingen bij Popkoor Decibel in Driehuis. Op de donderagavond kun je van 20.00 tot 22.00 uur gratis mee komen repeteren in de aula van het Ichthus Lyceum aan de Wolff en Dekenlaan 1 , 1985 HP Driehuis. VJe mag een keer mee komen zingen, of alle drie de avonden.


Zingen zit in onze natuur. Je doet het als je blij bent of ontspannen. Zingen is dan ook hartstikke goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Het is bovendien is gezellig. Popkoor Decibel Driehuis is een gemengd koor van 45 stemmen sterk met een fantastische dirigente Aswintha Weidema. We gaan voor kwaliteit op een ontspannen manier en hebben een uiteenlopend repertoire van Bohemian Rhapsody en Rollercoaster tot Hotel California en Une belle histoire. We zingen vijfstemmig en treden vier keer per jaar op in de regio. Meestal ook rondom kerst.

 

Aanmelden
Ben je tussen de 20 en 60 jaar en kun je op de donderdagen van 20.00 tot 21.30 uur? Meld je dan even aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zorgen ervoor dat er een persoonlijk begeleider voor je is en de bladmuziek voor je klaar ligt voor deze avonden. Er zijn geen kosten aan deze avonden verbonden. Wees welkom!

 

Voor de meest actuele informatie: raadpleeg onze Facebookpagina.